Ali ste prerasli montažne bazene?Ali ste prerasli montažne bazene?
Ste si po nekaj letnih uporabe napihljivih in montažnih bazenov zaželeli tistega ta pravega? Nikoli več zamudnega sestavljanja in razstavljanja, vidnih cevi ob bazenu in neestetskih rešitev. Vgradni bazen spremeni podobo vašega vrta in način uživanja na vašem bazenu. Ponujamo vam osebno svetovanje in ugodne rešitve. Pokličite nas na brezplačno številko 080 9878 ali nas obiščite in z veseljem vam bomo predstavili naše rešitve za vaš profesionalni bazen!

Postavitev bazena

Postavitev oziroma montaža vgradnega bazena je drugačna kot ste jo vajeni. Priporočamo vam, da se pozanimate ali je na vaši lokaciji, potrebno gradbeno dovoljenje. Glede na to, da se vgradni bazen postavi samo enkrat vam priporočamo, da se posvetujete z našo prodajno ekipo ali s strokovno osebo, ki se spozna na bazene. Vgradni bazeni so lahko različnih oblik in globin. Izberete lahko tudi barvo bazenske folije. Pazljivi morate biti na velikost, lego in izbor vgradnega bazena. Pri izkopu bodite pozorni, da v izračun vključite strojnico bazena.
Montaža vgradnega bazena traja dan ali dva, odvisno od dodatne bazenske opreme. Priporočljivo je da se prva faza bazena naredi v jesenskem času. Celotni postopek (izkop, betoniranje, sušenje betona, zasedenost monterjev in gradbincev, vreme itd.) lahko traja tudi do 2 tedna. Na postopek lahko vpliva več dejavnikov: vreme, hitrost dotoka vode ipd.
Priporočamo vam, da vgradnjo bazena prepustite osebam, ki so usposobljene za tako dejavnost.

Dezinfekcija vode

Tudi pri vgradnih bazenih je nega vode sestavljena iz mehanskega in kemičnega čiščenja. Mehansko čiščenje se izvaja s filtrirno napravo, medtem ko je kemično čiščenje najbolj odvisno od uravnavanja Ph in klora. Ph je pomemben parameter pri vzdrževanju čistoče vode in ga je potrebno uravnati preden dodajamo drugo dezinfekcijo. Najbolj zanesljiva dezinfekcija je s klorom ali pa z aktivnim kisikom.

To je bila hitra predstavitev vgradnega bazena. V kolikor se je v vas pojavila želja po vgradnem bazenu, nas kontaktirajte na brezplačno številko 0809878 in bomo skupaj preverili kaj bi vam najbolj ustrezalo.