Dostava

Dostavljamo na katerikoli naslov v Sloveniji

Brezplačna dostava pri nakupu nad 49 €

V kolikor potrebujete pomoč pri naročilu, nas kontaktirajte na #EM#696f646c4467677d6d67633938236d607d#EM#, kjer vam bodo naši prijazni sodelavci pomagali. 


Nakup preko spleta

Z odpremo naročila se začnemo ukvarjati takoj ko je le ta oddan. Naročila opravljena od ponedeljka do petka najkasneje do 10. ure bodo oddana na dostavno službo DPD še isti dan. Seveda, če je blago na zalogi. Naročila oddana po 10. uri, med vikendi ter prazniki bodo posredovana prvi naslednji delovni dan. Če artikla nimamo na zalogi bo na dostavo potrebno počakati. Predviden rok dobave je izpisan v spletni trgovini pod izdelkom (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas). V primeru, da naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vas bomo vprašali za dovoljenje, da vam artikle, ki so na zalogi, pošljemo takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi. Morebitni strošek dostave vam bomo zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi. V kolikor bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo kontaktirali ter sproti obveščali o predvideni dobavi. V primeru, da Slovenske železnice ali DPD dela po skrajšanem delovnem času npr. 24. in 31.12. so naročila oddana do 12.00 odpravljena še isti delovni dan, ostala naročila pa prvi naslednji delovni dan.

Blago vam pošljemo v posebni embalaži, primerni za dostavo. Blago bo odposlano preko storitev Slovenske železnice (za večje in težje pakete) ali DPD (za manjše in lažje pakete). Blago poslano preko Slovenske železnice ali DPD bo dostavljeno v roku 1-2 dni. Skupaj s paketom vam priložimo tudi vse potrebne dokumente (navodila, račun, garancijo).