Plačilo

Plačilo v spletni trgovini Bazeni24.com lahko izvedete na naslednje načine: 

Plačilo po povzetju z gotovino
 Po povzetju lahko plačate le z gotovino poštarju, ki vam paket prinese na dom. Zato morate biti ob prevzemu prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Če boste v času dostave odsotni, lahko kasneje naročeno pošiljko dvignete in plačate na vaši najbližji pošti.

Plačilo z gotovino na prevzemnem mestu v Mariboru
V kolikor ste se odločil za ta način plačila oddajte prednaročilo preko spleta ali preko brezplačne telefonske številke 080 98 78. Kupnino poravnate z gotovino ob nakupu na prevzemnem mestu (Tržaška cesta 23, 2000 Maribor). Priporočamo vam, da predhodno preveriti, če je želeni artikel na zalogi. To storite tako, da nas pokličete ali pišete na #EM#696f646c4467677d6d67633938236d607d#EM# kjer vam bodo naši prijazni sodelavci z veseljem pomagali. S tem se izognete dodatnim nastalim stroškom z obiskom pri nas v primeru, da izdelka ni na zalogi.

Plačilo s plačilno ali kreditno kartico na prevzemnem mestu v Mariboru
V kolikor ste se odločil za ta način plačila oddajte prednaročilo preko spleta ali preko brezplačne telefonske številke 080 98 78. Kupnino poravnate s plačilno ali kreditno kartico ob nakupu na prevzemnem mestu (Tržaška cesta 23, 2000 Maribor). Priporočamo vam, da predhodno preveriti, če je želeni artikel na zalogi. To storite tako, da nas pokličete ali pišete na #EM#696f646c4467677d6d67633938236d607d#EM# kjer vam bodo naši prijazni sodelavci z veseljem pomagali. S tem se izognete dodatnim nastalim stroškom z obiskom pri nas v primeru, da izdelka ni na zalogi.


Plačilo s predhodnim nakazilom - po predračunu
Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja Novaqua d.o.o. (NLB SI56 0204 5025 8500 535). Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega naročila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate naslednje, prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil, tako, da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zaloge v času oddaje naročila.


Plačilo s kreditno kartico na daljavo
Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno kartico ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. Po oddaji naročila s tem načinom plačila ni možno spreminjati vsebine naročila, končnega zneska, naslova za dostavo in drugih dogovorjenih pogojev. V primeru, da bi karkoli želeli spremeniti, popraviti.. pokličite na 080 98 78 ali nam pišite na #EM#696f646c4467677d6d67633938236d607d#EM# in vam bomo z veseljem rešili težavo ter ugodili vašim željam.

Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club na daljavo
Vsem uporabnikom kartice Diners omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek nakupa je 30 EUR, maksimalen znesek pa je odvisen od limita vsakega posameznega lastnika kartice.  To izvedemo na zelo enostaven način in sicer preko telefonskega pogovora 080 98 78 ali preko e-pošte #EM#696f646c4467677d6d67633938236d607d#EM#. Od vas bomo zahtevali naslednje podatke:
- ime in priimek imetnika  kartice
- naslov imetnika kartice
- datum veljavnosti kartice
- številko kartice (na hrbtni strani kartice na traku za podpis)
- kontrolno številko CVV2 kodo (trimestna številka, ki se nahaja na traku za podpisom na hrbtni strani kartice)
- naslov za dostavo blaga
- znesek plačila
- število obrokov

Avtorizacijski zahtevek nato pošljemo na Diners Club. Šele po potrditvi avtorizacijskega zahtevka iz njihove strani je pogodba sklenjena. Ko je postopek dokončan vam izdelke, ki so na zalogi tudi pošljemo.  

Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club ali American exspress na prevzemnem mestu v Mariboru
Imetnikom kartice American Express omogočamo obročno odplačevanje na 3, 6 ali 12 obrokov. Plačilo je možno izključno pri osebnem prevzemu na prevzemnem mestu (Tržaška cesta 23, 2000 Maribor)


Imetniki kartice Diners Club pa imajo omogočeno obročno odplačevanje od 2 do 12 obrokov prav tako na sedežu podjetja.

Minimalni znesek nakupa je 30 EUR, maksimalen pa je odvisen od limita vsakega posameznika lastnika kartice. Po fizični sprovedeni transakciji preko pos terminala lahko stranka prevzame kupljene izdelke takoj, če so le ti na zalogi.

Plačilo preko pogodbe na 4. obroke ali več brez obresti
Minimalni znesek mesečne anunitete je 50 EUR Kar pomeni, da v kolikor se odločite za ta način plačila končni znesek nakupa ne sem biti manjši od 200 EUR.

Preko telefonskega pogovora 080 98 78 ali e-pošte 
#EM#696f646c4467677d6d67633938236d607d#EM#  nam sporočite kaj bi želeli kupiti. Na podlagi tega vam sestavimo pogodbo. Znesek razdelimo na 4. obroke (na željo stranke tudi na več obrokov). Sestavljeno pogodbo vam pošljemo v dveh izvodih preko pošte Slovenije. Pogodbo doma preberete, izpolnete (datum rojstva, davčna številka..),podpišete in poleg priložite bančne izpiske zadnjih treh mesecev ali plačilno listo. Nato nam en izvod pogodbe skupaj s potrebnimi prilogami pošljete nazaj na naš naslov. 

Prejem podpisane pogodbe in plačilo zneska dogovorjenega s pogodbo je pogoj za izdajo blaga.
Nato nam vsak naslednji mesec preko posebnega plačilnega obrazca (UPN) ali preko elektronske banke nakažete mesečni obrok.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.