Plačilo na obroke

Načrtujte nakup bazena že pred sezono in se izognite večjim izdatkom pred poletjem!  Začnite bazen odplačevati ZDAJ! Bazen vam dostavimo pred poletno SEZONO.

 

Oglejte si različne načine obročnega plačila:

  • S kreditno kartico Diners (na prevzemnem mestu v Ljubljani)
  • S pogodbo z nami na 4 obroke ali več (na daljavo ali na prevzemnem mestu v Ljubljani)
  • S kreditno kartico American Express (na prevzemnem mestu v Ljubljani)
  • S kreditno kartico Mastercard, Karanta in Visa  (na prevzemnem mestu v Ljubljani)


   Obročno plačilo bazena

 

  diners 25  Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club ali American exspress na prevzemnem mestu v Ljubljani


Imetnikom kartice American Express omogočamo obročno odplačevanje na 3, 6 ali 12 obrokov. Plačilo je možno izključno pri osebnem prevzemu na prevzemnem mestu v Ljubljani - po dogovoru, pokličite nas!

Imetniki kartice Diners Club pa imajo omogočeno obročno odplačevanje od 2 do 12 obrokov prav tako na prevzemnem mestu.

Plačilo preko pogodbe na 4. obroke ali več brez obresti


Minimalni znesek mesečne anunitete je 50,00 EUR Kar pomeni, da v kolikor se odločite za ta način plačila končni znesek nakupa ne sem biti manjši od 200 EUR.

Preko telefonskega pogovora 080 98 78 ali e-pošte #EM#696f646c4467677d6d67633938236d607d#EM# pišete in poleg priložite bančne izpiske zadnjih treh mesecev ali plačilno listo. Nato nam en izvod pogodbe skupaj s potrebnimi prilogami pošljete nazaj na naš naslov.

Prejem podpisane pogodbe in plačilo zneskega dogovorjenega s pogodbo je pogoj za izdajo blaga. Blago se izda po plačilu polovice obrokov.
Nato nam vsak naslednji mesec preko posebnega plačilnega obrazca (UPN) ali preko elektronske banke nakažete mesečni obrok.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

 Plačilo na obroke s kreditno kartico Mastercard, Karanta in Visa na prevzemnem mestu v Ljubljani

Imetnikom kartic Mastercard, Karanta in Visa omogočamo obročno odplačevanje do 12 obrokov. Plačilo je možno izključno pri osebnem prevzemu na prevzemnem mestu v Ljubljani - po dogovoru, pokličite nas!

Minimalen znesek nakupa je 100,00 EUR, maksimalen pa je odvisen od limita vsakega posameznika lastnika kartice. Po fizično sprovedeni transakciji preko pos terminala lahko stranka prevzame kupljene izdelke takoj, če so le ti na zalogi.