Algicid 1 l


0753501TJ08 - Algecid1 L

Visokokoncentrirano tekoče sredstvo za preprečevanje alg, se ne peni in ima dolgotrajen učinek na razmnoževanje ter odmiranje že nastalih alg. Ne vsebuje klora. Kopanje je možno že neposredno po vnosu.

Doziranje: Algecid dodajte v bližini dotoka vode, da se lažje pomeša z vodo.
Predpriprava bazena: Za dezinfekcijo in preprečitev nastanka alg namažite dno in stene z raztopino 20ml/l vode in pustite, da se posuši.
Prvo dodajanje: Na 10m3 vode dodajte 250 ml Algecida.
Kasnejše doziranje: Na teden na 10m3 vode dodajte 80 ml Algecida .
Alge v bazenu: Na 10m3 vode dodajte 400ml Algecida in 10, 20g hitrotopnih Klor tablet ali 200g Klor granulata.

Produkt začne učinkovati neposredno po doziranju. Ob pravilnem doziranju lahko takoj začnemo uporabljati bazen. Dodatne informacije najdete na varnostnih listih. S sredstvi za dezinfekcijo bazena (biocidi) ravnajte previdno. Pred uporabo preberite navodila.

Pomembni napotki: Ob povečani uporabi bazena, ob nevihtah, visokih temperaturah ali nastanku spolzkih oblog na stenah je potrebno pogostejše in povečano doziranje ali celo dvojna količina. Vodo, ki vsebuje Algecid ne odstranjujte v ribnike.

Varnostni napotki: 

H411: Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

S1/2: Hraniti zaklenjeno in izven dosega otrok. Ne izpuščajte v kanalizacijo. Tla, predmete, onesnažene s to snovjo/pripravkom, očistite z vodo. S56: Snov/pripravek in embalažo odstraniti kot nevaren odpadek.

Mere paketa: 8,5 x 8,5 x 23 cm
Teža paketa:1,10 kg


Cena:5,90 €
  • koda izdelka:0753501TJ08
  • Razpoložljivost: na zalogi
V košarico Dodaj v primerjavo