Kartuše za kosmičenje 8 x 125g


0754001TJ12 - Kartuše za kosmičenje

S pomočjo flokulacijskih kartuš se umazanija, ki je sicer ni mogoče prefiltrirati, ustavi v filtru. Odmerjeno sredstvo za kosmičenje v flokulacijskih kartušah ustvari na poti do filtra kosmiče iz motnih delcev in majhne umazanije. Ti delci se nato ustavijo v filtru. Tako se v bazenski vodi pri delujoči filtraciji odstranijo majhni delci umazanije. Voda postane kristalno bistra. Zaradi izboljšane recepture delujejo flokulacijske kartuše več dni. Primerno samo za peščene filtre. Izdelek NI primeren za kartušne filtre!

Priporočena uporaba: Osnova za učinkovito kosmičenje je uravnava pH vrednosti na 7,0 - 7,4, kar se doseže s pH MINUSOM in pH PLUSOM.

Doziranje: Vsaka 1-2 tedna po čiščenju filtra vstavite Kartušo za kosmičenje v skimmer ali predfilter črpalke. Kosmičenje deluje med samo filtracijo. Ena Kartuša za kosmičenje zadostuje za max. 50m3 bazenske vode. Prazne Kartuše za kosmičenje se smejo brez težav odstraniti.

Pomembno opozorilo: Če se voda kljub uporabi Kartuš za kosmičenje ne zbistri, je verjetni vzrok za motno vodo organske narave. V takšnem primeru se izvede klorni šok s hitro topnim Klor granulatom ali Klor tabletami. Predpogoj za nemoteno kosmičenje je vedno delujoča filtrirna naprava. Učinek črpalke, velikost in material filtra je potrebno vedno med seboj uskladiti.

Varnostni napotki:  
NEVARNO!
H318: Povzroča hude poškodbe oči.
R38: Draži dihala in kožo. S1/2: Hraniti zaklenjeno in izven dosega otrok. S39: Nosite zaščitna očala/zaščito za obraz. S46: Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč ter pokazati embalažo ali etiketo. Prepovedano mešanje z drugimi kemikalijami!

V paketu je 8 kartuš.

Mere paketa: 19 x 7,5 x 7,5 cm
Teža paketa: 1,10 kg

Cena:8,90 €
  • koda izdelka:0754001TJ08
  • Razpoložljivost: 15 delovnih dni